El Juan Rueda té 39 anys, va néixer a Manresa i fa deu anys que viu a Igualada. És cuiner des dels 17 anys i va estudiar la Joviat Escola d’Hoteleria. La seva experiència gira entorn de la cuina moderna i ha treballat en diversos restaurants d’Igualada com ara...
En el marc de la III Mostra Internacional de Pastisseria, aquest passat cap de setmana es van entregar els guardons Fava de Cacau, que distingeixen a els 50 millors pastisseries de Catalunya. I entre elles, n'hi ha quatre de l'Anoia. En concret, en son 3 d'Igualada, la Pastisseria Pla,...
La co-xef del Somiatruites, Zhou Mengxin, guanya el premi “Cuiner 2019” del Fòrum Gastronòmic de Barcelona. Un guardó que s’ha decidit en un 70% pel vot de la ciutadania, i en un 30% per la valoració d’un comitè d’experts i crítics gastronòmics. Mengxin és la primera dona que aconsegueix...
El Fòrum Gastronòmic, un dels esdeveniments més rellevants pel món de la cuina al país, busca el millor cuiner de l’any 2019. Entre els cinc finalistes s’hi troba la co-xef del Somiatruites, Zhou Mengxin, la cuinera igualadina d’origen xinès que “practica una cuina d’extrema sensibilitat que busca el que...
El restaurant Somiatruites va recollir el passat divendres 4 d’octubre el distintiu Bib Gourmand de Michelin, un reconeixement als restaurants que ofereixen una bona relació qualitat-preu (menys de 35 euros en els establiments d’Espanya i menys de 30 euros a Portugal). L’equip del Somiatruites, representat pel copropietari del restaurant,...
Tot i que vaig néixer a Granollers, he viscut des de ben petit a Masquefa. Des de fa un parell d’anys, per tema de feina visc a Barcelona. Soc el sous-xef del Tickets, un restaurant de tapes amb una estrella Michelin. Recentment m’han escollit finalista per ser el millor...
Des d’avui divendres i fins diumenge tindrà lloc una nova edició del Tastanoia a la Rambla de Sant Isidre. Una fira de degustacions del productes que ofereixen restaurants, cellers i artesans de la nostra comarca.
La disposició estructural de la fira serà molt similar a la passada edició, es dura...
Després que els deu joves xefs finalistes de la final regional de la S. Pellegrino Young Chef mostressin la seva destresa cuinant en directe davant públic i jurat, el masquefí Albert Manso, sous xef de Tiquets (Barcelona), ha estat proclamat com a guanyador i representant de la regió Països...
El català Albert Manso, sous xef del Tiquets, representarà la regió Països Ibèrics i Mediterranis -que comprèn Espanya, Portugal, Grècia i Israel- a la Gran Final de Milà el 2020.
Després que els deu joves xefs finalistes mostressin la seva destresa cuinant en directe davant públic i jurat, Albert Manso...
La Fira de la Vinyala ha estat inclosa a la Ruta Europea del Cargol, una iniciativa impulsada per diferents associacions gastronòmiques relacionades amb el món del cargol amb l’objectiu de promocionar aquest producte com aliment de la cuina tradicional.
Així, el passat mes de juny, l’Aplec del cargol (Lleida), Cargol...
El Tasta la plaça!!! de Calaf arribarà enguany a la seva cinquena edició havent-se consolidat com una proposta de referència de la cuina de l'Alta Segarra. Tindrà lloc el dissabte 20 de juliol a partir de les 20h del vespre a la plaça Gran i també inclourà música en...
La cinquena edició del festival gastronòmic Vadefoodies que s’ha celebrat al Museu de la Pell d’Igualada divendres i dissabte, va aconseguir reunir més de quatre mil persones atretes per les tendències estrelles d’aquesta edició: la cuina coreana -representada per Ahyun Sun del restaurant Koryo de Barcelona- i els esmorzars...