Cuinem
Coulant de xocolata
14 de maig de 2021
En una nova entrega de les receptes de cuina del Mercat de Casa i Sara Chef, aquesta setmana us portem unes postres per llepar-se'n el dits: coulant de xocolata. Aquesta n'és la recepta. Ingredients: -Xocomel: Crema de cacau -150gr de xocolata negre -150gr de mantega -100gr de sucre -4 ous...
Pizza napolitana d’espinacs, formatge de cabra, mel i nous
19 de març de 2021
Ingredients Massa per 3 pizzes: -500g farina de força -320g aigua -1g llevat -10gr sal -20gr oli oliva Condiments: -6 tomàquets -Espinacs frescos -Formatge de cabra -Formatge mozzarella -Nous -Mel -Oli d’oliva, sal Procediment: 1. En un bol hi afegim tota la farina i deixem un forat al mig. 2....
Salsa romesco
5 de febrer de 2021
Un dels plats típics de començaments d'any son els calçots i no hi ha millor manera per acompanyar-los que la salsa de Romesco. A continuació us en presentem la nostra recepta. Ingredients: -10 tomàquets -1 llesca de pa torrat -250g d'ametlla torrada -1/2 cebaça d'all (1 si és petita) -3...
Bunyols de calçots amb salsa romesco
5 de febrer de 2021
Comencem les noves receptes de Mercat de casa de la mà de la Sara Solé, avui toquen els bunyols de calçots amb salsa romesco. Cal donar les gràcies a la Sara per la seva predisposició i creativitat, de ben segur que us portarem moltes més receptes. Recepta extreta del llibre...
Cuinem i tastem: “Galtes de porc de l’Hotel Robert”
13 de juny de 2018
Quarta entrega del Cuinem i Tastem, la secció on us proposem plats per fer a casa i en què hi participen cuiners de la comarca i un personalitat de diferents sectors de l’Anoia. En aquesta ocasió la Blanca Vich i la Maria Basurto, de l'Hotel Robert, ens proposen unes galtes de...
veure més notícies