Comença l’assessorament en la tramitació de beques per estudis postobligatoris

1 de setembre de 2020

El Punt d’Informació Juvenil La Kaserna de l’Ajuntament d’Igualada i l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia, treballen conjuntament per a oferir novament el servei d’assessorament i suport en la tramitació de beques per estudis postobligatoris 2020-2021 als i les joves estudiants de la comarca.

L’objectiu és oferir acompanyament per a la tramitació de beques a estudiants de Batxillerat, Cicles Formatius i Graus, Postgraus i Màsters Universitaris; així com facilitar-los informació dels ajuts existents, del seu funcionament i requisits i també donar-los suport en aspectes més pràctics, com completar i enviar les sol·licituds.

El servei es donarà durant els mesos de setembre i octubre. Els i les joves interessades a sol·licitar beca o rebre més informació, poden posar-se en contacte directament amb el departament de joventut del seu municipi o bé amb l’Oficina Jove de l’Anoia, enviant un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat, trucant al 93 805 15 85 (extensió 2) o bé un missatge de Whatsapp al 679 964 669.

En el cas d’Igualada, el servei es prestarà a l’equipament juvenil La Kaserna, on s’habilitarà una sala amb ordinadors per ajudar a resoldre els dubtes que puguin sorgir mentre es realitza la sol·licitud. Els altres municipis i espais de la comarca on també s’oferirà el servei son el Punt Jove dels Hostalets de Pierola, l’Espai Jove Can Muscons de Vilanova del Camí, l’Espai Jove de Vallbona d’Anoia, el Punt Jove del Bruc, l’Espai Jove de Cabrera d’Anoia, el Punt Jove de Calaf, l’ Espai Jove d’Òdena i La Nau de Piera.

Poden demanar beques els estudiants de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, estudiants de Cicle Formatiu de Grau Superior, estudiants de Batxillerat, estudiants universitaris i màsters, estudiants de PFIs, estudiants de cursos d’accés o curs pont a cicles formatius i estudiants d’Escoles Oficials d’Idiomes

Per qualsevol consulta relacionada es pot contactar amb La Kaserna al 93 804 18 01 o bé amb l’Oficina Jove de l’Anoia al 93 805 15 85.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els exiliats tornaran a Catalunya sense ser detinguts?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta