12.1 C
Igualada
Dissabte, 24 febrer 2024

Un article de

Carme González (PSC) serà l’alcaldessa de Piera després d’un pacte amb Esquerra
C

Publicitat

Les eleccions del passat 28 de maig van deixar un resultat molt ajustat a Piera entre la primera i la segona força més votada, Sumem per Piera (PSC) i Esquerra Republicana. Aquests dos partits, que han aconseguit 9 dels 17 regidors del consistori, han anunciat en roda de premsa que han signat un pacte de govern per governar units aquest mandat 2023-2027.

Els dos partits expliquen que entenen que la voluntat popular de Piera els ha fet confiança per governar unides i, fer possible així, “que per primera vegada hi hagi un govern municipal pierenc amb una àmplia representació femenina de dos terços”.

Així, el l’acord preveu que la candidata de Sumem per Piera, Carme González, exerceixi l’alcaldia de Piera durant els quatre anys, i cadascun dels membres de l’equip assumeixi la responsabilitat i compromís de les regidories i dedicacions corresponents.

Aquest dissabte 17 de juny es durà a terme el ple d’investidura i Sumem per Piera i Esquerra Republicana de Piera formaran govern per aquest mandat. Posteriorment, les dues forces explicaran com s’organitzaran com a equip de govern, quines àrees existiran i quins representants assumirà cada regidoria, així com quin serà el Pla d’Actuació Municipal que presenten les dues forces que governaran Piera.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies