7 de febrer de 2019

Calaf celebra la III Nit de l’Esport i la Cultura aquest divendres

El teixit cultural i esportiu tornarà a tenir el seu protagonisme aquest divendres 8 de febrer en l’acte d’entrega dels premis de la III Nit de l’Esport i la Cultura de Calaf, que té com a objectiu reconèixer a les persones i entitats locals que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet de l’esport i la cultura l’any 2018.

En total hi ha gairebé quaranta nominacions, tres per cada categoria. Aquestes són: Premi Alta Segarra (esport i cultura), Premi Trajectòria (esport i cultura), Premi Ambaixador al Món (esport i cultura), Premi Millor Iniciativa per a la Promoció (esport i cultura), Premi Millor Aportació Social o Pedagògica (esport i cultura), Premi Millor iniciativa cultural infantil (cultura), Premi Millor Esportista Masculí o Femení Absolut (esport), Premi Millor esportista Masculí o Femení  infantil (esport) i Premi Efemèride (cultura).

La cerimònia, que es celebrarà a la sala Folch i Torres del Casal Calaf, estarà dirigida per Neus Quer i presentada per Pilar Guardiola i Eloi Hernández. A més, comptarà amb la presència de Jordi Morales, campió del món paralímpic de tennis taula 2018. “La Clau”, una proposta que fusiona la rumba com a referència i que també beu del reggae, el pop-folk i ritmes llatins, posarà el toc musical a la vetllada.

El jurat dels Premis Esportius ha estat format per: Edgar Cardona, Josep Torra, Eva Bisoca i Adrià Muñoz, tècnic de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calaf. D’altra banda, el jurat dels Premis Culturals ha comptat amb la participació de Judit Martí, Vanessa Grau, Xavi Pérez i Jordi Fitó, regidor de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament. A més, per als Premis de l’Alta Segarra, tant de l’esport com de la cultura, s’han afegit com a membres del jurat representants dels diferents ajuntaments del territori.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: