7 de febrer de 2019

Vilanova365 permetrà que tiri endavant la creació de la zona comercial

Després de diversos intents frustrats, el ple de Vilanova del Camí podrà aprovar, finalment, la creació de la zona comercial del PMUr3. En una roda de premsa que s’ha fet aquest dijous, el grup de Vilanova365, a través de Vanesa González ha anunciat que donaran suport al projecte després d’haver-se reunit, “com un exercici de responsabilitat” amb el seu promotor i haver pogut conèixer una informació que segons diuen, no havien pogut aconseguir per part de l’Ajuntament. “Ara, després de conèixer tots els detalls tècnics, hem decidit desbloquejar el projecte”, explicava la cap de llista de Vilanova365.

La zona comercial del PMUr3 està previst que s’ubiqui a la zona on hi ha l’Escorpia, a l’entrada de Vilanova del Camí arribant des d’Igualada, i està previst traslladar-hi el Mercadona que actualment està a Can Papasseit, ampliant-lo i augmentant-ne els llocs de treball en una desena. A més, el projecte també contempla la construcció de nous habitatges de lloguer social.

En la roda de premsa, Vanesa González ha criticat “les disputes i enfrontaments entre l’equip de govern, que han parat aquest projecte durant més d’un any”, a més de recalcar que l’oposició ha estat completament aïllada del tema. De fet, dos dels partits de govern, Vilanova Alternativa i Independents per Vilanova, grups que formen part del govern vilanoví, no estaven massa convençuts del projecte en el ple que es va suspendre el passat mes de novembre quan s’anava a aprovar el projecte.

Cal recordar, que tot i que actualment Vilanova365 està a l’oposició, va ser Vanesa González qui va proposar el projecte inicialment, abans d’haver de deixar l’alcaldia per la moció de censura que va presentar l’actual equip de govern. No està del tot clar si el projecte s’acabarà aprovant ara o s’esperarà a que es celebrin les eleccions municipals el proper mes de maig.

L’alcaldessa Noemí Trucharte convoca dues assembles ciutadanes per explicar el projecte

L’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, explicava ahir  a Ràdio Nova la intenció de convocar aquest mateix mes de febrer dues assemblees veïnals per explicar en detall el Projecte de Millora Urbana PMUr3. “Volem explicar el projecte a la ciutadania per tal que puguin conèixer de primera mà de què estem parlant i què significa per Vilanova del Camí que es pugui desenvolupar o no el sector. Crec que el projecte és de vital importància per al municipi, per a la creació d’ocupació i per a la dinamització comercial d’una zona que ara mateix ocupen camps de conreu” explicava Trucharte.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: