Bolcat un autobús amb 60 passatgers a Rubió
B

30 de juliol de 2022

ACTUALITZACIÓ | 00:00h aprox. El SEM ha atès a 17 persones. 1 persona en estat greu traslladada amb un dels helicòpters del SEM a Bellvitge. 1 persona en estat greu traslladada a l’Hospital Vall d’Hebrón.

ACTUALITZACIÓ | Segons informa @transit s’ha tallat l’accés al camí on hi ha hagut l’accident.

ACTUALITZACIÓ | Bombers ja han estabilitzat l’autocar amb l’ús de tractels i puntals, que han instal·lat a la part inferior del vehicle. Alliberades 3 persones de les 4 atrapades.

ACTUALITZACIÓ | Protecció Civil ha activat el pla Procicat arran dels fets. Al lloc, ara mateix, 23 dotacions terrestres i un helicòpter.

Al voltant de les 18:43 d’aquesta tarda, un autobús amb 60 passatgers ha bolcat a la BV1037 en el quilòmetre 3,9 a Rubió, en un camí secundari. Segons fonts properes els passatgers es dirigien a Ca n’Alzina, a un casament.

Hi ha almenys 4 persones ferides atrapades en el vehicle, segons ha avançat la periodista Anna Punsí i han confirmat els Bombers en el seu compte oficial de Twitter.

Foto: Anna Punsí (@punsix)

Des de Bombers detallen que dues de les persones han quedat atrapades al vehicle per les cames i dues més pel sistema de subjecció al seient.

S’han desplaçat fins al lloc dels fets 21 dotacions terrestres i 1 helicòpter. Ara mateix estan treballant per estabilitzar el vehicle i poder rescatar a les persones que han quedat atrapades.

Encara no hi ha informació sobre l’estat de salut dels passatgers.

 

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta