10 de maig de 2022

Bernat Jaume aconsegueix el seu segon títol de Catalunya d’esquaix

El germans Jaume van tenir una gran actuació a Santa Cristina d’Aro, on es van celebrar els campionats absoluts de Catalunya d’esquaix.

Va anar molt justet que per primer cop en l’historia d’aquesta competició, la final no fos entre dos germans i igualadina 100%, ja que el Joel va perdre el seu partit de semis per un renyidíssim 3-2 davant el tarragoní Nilo Vidal.

A la final, victòria del Bernat per 3-0 sumant així el seu segon absolut de Catalunya desprès de l’aconseguit l’any 2017, precisament a Igualada.

Per la seva banda, el Joel va poder pujar al tercer calaix desprès de guanyar el partit pel tercer lloc al gironí Ramon Lafuente, qui prèviament s’havia desfet en la ronda de quarts de final del montbuienc Nacho Fajardo per un ajustat 3-2.

A nivell femení, gran final la disputada per la jove Montse Fajardo, que va plantar cara a la també joveníssima de Lloret Ona Blasco, perdent la gran final per un renyit 3-1 i aconseguint el que potser ha estat el seu millor resultat tenint en compte que parlem d’una jugadora encara en edat júnior.

Paral·lelament als absoluts, es va celebrar una prova de 3a categoria del circuit català amb la presència del Sergio Rivero pare, 6è lloc, el Carlos Sánchez acabant en 10è lloc i el Sergi Rivero fill finalitzant en 15è lloc final.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article:

L'Enquesta

Creus que el violador d'Igualada acabarà complint els 35 anys de condemna?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta