Sita Murt obre una nova etapa amb un nou inversor

419

La marca Sita Murt, que gestiona l’empresa Esteve Aguilera SA, obre una etapa amb l’entrada de nou capital, han explicat a La Veu fonts de l’empresa. Es tracta d’un grup inversor de Barcelona, mitjançant la societat Knit Feelings, S.L., formada per capital europeu. “Aquest nou operador injectarà el capital necessari per assegurar la viabilitat del pla d’expansió iniciat el 2016. El nou accionista confia en l’equip directiu actual per a continuar aquest creixement”, han explicat les mateixes fonts.

Aquesta operació és el resultat de la recerca d’un inversor realitzada aquests últims mesos “per assegurar la continuïtat de l’aplicació del pla estratègic traçat per als propers quatre anys”, afegeixen des d’Esteve Aguilera SA.

Finalment aquesta setmana s’ha concretat la entrada d’aquest nou grup inversor, que suposarà que la societat Esteve Aguilera, S.A. deixi d’operar i entri en liquidació.
Entre els nous projectes destaca el creixement en comerç electrònic i mercats internacionals, la obertura de nous punts de venda propis i la creació de col·leccions continues de curta periodicitat per a satisfer millor la demanda actual.

En l’actualitat, Sita Murt disposa de 10 punts de venda propis i està present en els mercats internacionals més importants com són l’europeu, el nord-americà (EEUU i Canadà) o el japonès.

Recentment ja es va portar a terme la liquidació del Grup Esteve Murt, un holding empresarial creat fa uns anys amb algunes de les companyies de la marca, sense treballadors, amb l’objectiu de facilitar la gestió fiscal i consolidar els resultats. El Jutjat Mercantil 2 de Barcelona va iniciar expedient voluntari de concurs de creditors, sense cap efecte ni en els balanços econòmics ni en els treballadors, clients o proveïdors.

Jordi Puiggròs