Tot a punt per a la 24a edició del Vòlei Sorra d’Igualada

373

v2La 24a edició del Vòlei Sorra d’Igualada ja està aquí. Es celebrarà des d’avui i fins diumenge al parc Valldaura (Ronda Fàtima). Prepara’t per un cap de setmana intens de sol, sorra, i molt vòlei!
Enguany hi ha 318 equips inscrits i en un dia ja es varen haver de tancar les principals categories. Per tal de fer cabre més equips i per no fer uns horaris excessius hi haurà 11 pistes a ple rendiment. El torneig i el conjunt de serveis que s’ofereixen no només està pensat pel participant sinó per totes les persones que vulguin gaudir d’una estona de diversió contemplant els diferents partits que es disputen simultàniament en 11 pistes de joc. Per la calor no cal patir, hi haurà habilitat el Bar del Vòlei sorra i una zona d’ombra.

 
El Vòlei sorra d’Igualada és obert a tothom i compta amb diferents categories en funció del nivell i l’edat. Les modalitats que s’hi troben són de 2×2 i 4×4, cada una en femení, masculí i mixt. Dins d’aquestes s’hi diferencien 3 nivells: costellada, obert i elit. L’assignació a la categoria l’escull el mateix participant. L’organització recomana fer una bona assignació en aquest sentit per garantir el bon funcionament i la igualtat en cada categoria. En la categoria “Costellada” no hi ha fases finals, doncs s’ha volgut prevaler l’esperit lúdic i no competitiu amb el què es va basar quan es va crear la categoria. D’altra banda, però, els grups per aquesta categoria seran més nombrosos per tal de disputar més partits en la fase de grups.

 
Activitats  
Per tal d’amanir la vesprada de divendres hi haurà música en directe a càrrec de Milton Salazar a la terrassa del bar.

v1
Com cada dissabte de Vòlei Sorra, enguany el 16 de juliol, hi haurà la paella, a preu popular, per tothom que s’hi vulgui apuntar (no només participants).

 
La disputa de les fases finals serà el diumenge a partir de les 18h, on es podrà gaudir dels partits més espectaculars i sorpreses per fer ambient. Durant la disputa d’aquests hi haurà diversos sorteigs pels participants. Descobreix tu mateix què s’hi premia tot gaudint de l’espectacle!

 
De cara el participant, valdria la pena recordar que…
1) hi haurà la “Guia del participant” penjada al web. És bàsic tenir-la a mà per gaudir d’allò més del Vòlei sorra.
2) el sistema de competició i els horaris del campionat sortiran publicat al web. Consulta voleisorra.cat
3) hi ha de regal la samarreta de la 24a edició del Vòlei sorra i un obsequi especial. Per recollir-los hi haurà uns horaris penjats a Organització. Més informació a voleisorra.cat i a la contraportada, amb entrevista a la presidenta de l’IVC.