El Castell de Claramunt acull una nova edició de l’Anoia Folk

300

Demà dissabte tindrà lloc al castell de Claramunt una nova edició de l’Anoia Folk. Com cada any l’Associació Cultural La Llobreia ha programat un capvespre de concerts aptes per a tots els amants de la bona música d’arrel tradicional en un entorn màgic com és el castell de la Pobla. Enguany es podrà gaudir de la música de Toni Xuclà i la Mireia Zamora que presenten De poetes, cançonetes. També es comptarà amb l’actuació de Joan Rovira que presentarà Peix sense espina, i Miquel del Roig portarà el Cant al sentiment de la injustícia.
Donar a conèixer, fomentar i divulgar la música d’arrel tradicional de la comarca i dels Països Catalans, a la vegada que es promociona el Castell de Claramunt són els objectius de l’Anoia Folk.

 
És un festival de música d’arrel tradicional organitzat per La Llobreia, associació cultural de la Pobla de Claramunt que va néixer l’any 1996 per promocionar la música popular i tradicional dels Països Catalans i els balls que l’acompanyen.

Toni Xuclà i Mireia Zamora
13315669_606635429491032_3206874562583722312_nDe poetes, cançonetes és un espectacle per gaudir en família de petit format que acosta als més menuts les cançons del disc De poetes, cançonetes. La desconeguda poesia infantil dels grans autors catalans, es converteix en un divertit viatge a través de la platja, la cuina, un cel ple de mosquits empipadors o al centre d’una gran bombolla.
El concert començarà a 2/4 de 9 del vespre.

Joan Rovira
1-joan-roviraJoan Rovira és l’artista revelació dels premis Enderrock 2016 per votació popular. Després de la seva època de músic de carrer, Joan Rovira ens sorprèn amb el seu disc debut Peix Sense Espina (Satélite K) i amb un gran directe. Amb més de 18.000 seguidors a facebook és autor també de cançons com Germans de llengua o Lo meu riu.
El concert començarà a les 10 del vespre.

Miquel del Roig
miquelMiquel del Roig no és un cantautor intel·lectual de paraules rebuscades i missatges místics. Tot això es veu reflectit a la seva música i a les seves lletres, naturals i espontànies: la principal virtut és cantar al sentiment de la injustícia d’una forma planera i senzilla, com ell. El concert començarà a la mitjanit.

Exposició de Xavier Saló
Des del 16 de juliol i fins el 21 d’agost es podrà gaudir, a la sala del Castell, de l’exposició de pintures “17 colors” de Xavier Saló.

cartell
Per accedir al castell de Claramunt són 20 minuts a peu i també hi ha un servei d’autobús davant l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt de les 2/4 de 8 a 2/4 de 2h de la matinada. Dalt del Castell hi haurà servei de begudes i entrepans per sopar.
El preu de l’entrada és de 8 euros per als adults i 2 per als joves de 6 a 15 anys.