El programa Divendres de TV3 visitarà la Pobla de Claramunt durant la Fira de la Candelera

204

El programa “Divendres” de TV3 visitarà, del 30 de gener a l’1 de febrer, la Pobla de Claramunt. Amb motiu de la Fira de la Candelera, l’espai televisiu presentat per Helena Garcia Melero i Espartac Peran, es desplaçarà a aquest municipi de l’Anoia.

Els poblatans i les poblatanes estan convidats a participar en l’emissió del magazín, que es farà des de la plaça de l’Ajuntament, el dilluns 30 de gener, a les 5 de la tarda; el dimarts 31 de gener, a les 3 i a les 5 de la tarda, i el dimecres, a les 5 de la tarda. Es poden enviar fotografies del poble a www.divendres.cat i els participants entraran en el sorteig d’un fantàstic cap de setmana.

“Divendres” s’emet després de la sèrie “La Riera”, entre 2/4 i 3/4 de 5 de la tarda. En l’emissió exterior el programa, que ja ha arribat a la vuitena temporada, compta amb diferents apartats, com “Les paraules en ruta” amb Màrius Serra o “Amb ulls de nen”, on es descobreix com veuen el més petits el seu poble.

Els actes de la Fira de la Candelera tindran lloc el dijous 2 de febrer, festa local, i el diumenge 5 de febrer. El primer dia es faran diverses activitats que ja tenen una llarga tradició, com la missa solemne en honor a la patrona, la Mare de Déu de la Llet, i la benedicció de candeles, o la inauguració de l’exposició de pintors i pintores locals. El segon dia es farà el mercat d’artesania i alimentació, que arribarà a la novena edició, i que organitzen, conjuntament, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament i l’empresa Mapamundi Produccions.