El poliesportiu de Can Titó de Vilanova estrena lluminària led

29

El pavelló de Can Titó de Vilanova del Camí llueix nova lluminària des del passat dijous. S’han substituït les làmpades antigues per llums amb tecnologia led, que han permès millorar la lluminositat del poliesportiu i la seva eficiència energètica. Aquest canvi també s’ha de traduir en un estalvi econòmic en el subministrament elèctric.

Aquest canvi de lluminàries del poliesportiu per altres de tecnologia led respon a la primera fase d’un projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona, que comprèn també, la substitució de l’enllumenat del camp de petanca del barri de la Pau i de l’espai de lleure i aventura que hi ha a la mateixa zona.

La substitució de les lluminàries ha tingut un cost de 19.425,88 €. Properament es substituiran també les lluminàries del camp de petanca del barri La Pau. Una feina que tindrà un import de 16.562,01 €.

Les actuacions estan finançades a través d’una subvenció complementària que va concedir la Diputació de Barcelona en el marc d’un projecte d’eficiència energètica concedit a finals de 2017 i que estava programada per aquest 2019.