La Generalitat es compromet amb el camp de gespa artificial a La Llacuna

112

El passat dijous 24, el secretari general d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, acompanyat de l’exsecretari general de l’esport, Josep Maldonado, van visitar el municipi de La Llacuna per conèixer les necessitats del poble i intercanviar impressions amb el seu alcalde, Josep Parera i el regidor d’urbanisme Josep Martí. A la reunió també i van assistir el president de l’entitat Club Futbol La Llacuna, Josep Maria Albet i Roger Llorach, membre de la junta de la mateixa entitat esportiva.

La trobada es va centrar en les necessitats de les instal·lacions esportives, sobretot en la necessitat de gespa i així li va traslladar l’alcalde, Josep Parera, al secretari general. Per la seva part, el secretari Gerard Figueras es va comprometre a fer tot el possible perquè l’any vinent s’instal·li gespa artificial al camp de futbol municipal.

El secretari general va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament on va deixar constància d’aquesta voluntat tot escrivint “teniu la secretaria general de l’Esport a la vostra disposició per contribuir a millorar les vostres instal·lacions esportives en general i en concret, el camp de futbol que desitjo que ben aviat puguem trepitjar la gespa artificial”.

Per la seva part, l’alcalde de La Llacuna, Josep Parera, va manifestar el seu agraïment i es va posar a la seva disposició per a tot allò que calgui fer per a fer realitat aquest compromís i l’execució d’altres possibles millores. Parera va dir que “l’esport i el futbol és un dels nostres eixos de cohesió social i hem de treballar per aconseguir que continuï sent així”.