28 de desembre de 2018

Vilanova del Camí ambienta del Far West el Saló de la Infància

L’any passat, l’Ajuntament va recuperar aquesta activitat de l’agenda nadalenca amb un notable èxit de participació. Enguany, la regidoria d’Ensenyament, Joventut i Festes, s’ha volgut tornar a programar-la per oferir a la mainada un espai on jugar durant les vacances de Nadal.

Durant la primera edició es va presentar la seva mascota del Saló, Diver Ast que aquest any ha viatjat al far west on la quitxalla podrà gaudir de diferents activitats com el toro mecànic, l’espai pintacares, l’espai de manualitats, el de petit chef, inflables inspirats en el fons marí i els llits elàstics, entre altres.

El Saló de la Infància, diu la regidora d’Ensenyament Eva Vadillo, “és una experiència de la que en pot gaudir tota la família, des dels més petits, amb un espai per a la primera infància, fins als adolescents, amb un espai de consoles. Al Saló també es pot trobar una pista d’slot (scalextric) i a la plaça exterior s’ha instal·lat un circuit de cars a pedals”. A banda de les activitats lúdiques, explica Sergio Velasco de Diver Event, el Saló oferirà un espectacle diari, sempre a les 17:30 h.

Avui divendres, el Saló funcionarà amb normalitat només al matí, perquè  a la tarda s’adequarà la sala per rebre el Patge Makalí, que està previst que arribi cap a les 19.00 h. Abans però, explica la regidora Eva Vadillo, s’oferirà un espectacle de màgia que començarà ales 17:30 h i un berenar amb coca i xocolata. L’entrada al saló, la tarda de divendres, serà gratuïta.

Per a dissabte a la tarda s’ha previst un espectacle infantil i familiar amb titelles, música i animació i per a la tarda de diumenge, com a fi de festa, espectacle clown, humor i circ amb dos personatges que han actuat amb la família Aragón i el Màgic Andreu. Una activitat que, segons Sergio Velasco, no ens podem perdre.

Com a novetat, aquest any el Saló ofereix servei de bar i un carro de crispetes, que funcionarà cada tarda de 17:00 a 19:00 h.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: