13.5 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Veciana concentra tota la seva Festa Major a aquest diumenge
V

Publicitat

Demà diumenge dia 22 d’agost el poble de Veciana viurà la seva festa major després de suspendre totalment l’edició de l’any passat en motiu de la pandèmia de la covid-19.

L’edició d’enguany ha concentrat els tres dies de festa en un programant tant sols els actes que es poden celebrar mantenint totes les mesures de seguretat establertes per minimitzar el risc de contagi. Així es que la festa començarà el diumenge a les 12 hores amb la missa solemne en honor a la patrona del poble. L’acte que tindrà lloc a la sala polivalent del nou Centre Cultural de Cal Pesseta, que és més àmplia que l’església de Santa Maria, estarà acompanyada per les veus de la Coral de Veciana.

A la tarda, concretament a les 19 hores, començarà el concert de cançons folk i de taverna a càrrec del grup Tururut Bonaigua a la plaça de Ramon Servitje amb el qual es clourà la festa grossa d’enguany.

La festa organitzada per la comissió de festes compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Veciana i la Diputació de Barcelona.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies