13.1 C
Igualada
Dijous, març 30, 2023

Trobada d’empresaris igualadins amb la consellera d’Economia

Més d’una quarantena d’empresaris s’han reunit amb la consellera d’Economia i Hisenda, l’anoienca Natàlia Mas Guix, i la candidata a l’alcaldia d’Igualada d’ERC, Alba Vergés, per compartir les necessitats i els reptes de present i futur d’Igualada i la Conca d’Òdena. La consellera ha comentat el context econòmic global, les claus de la reindustrialització i les oportunitats dels fons Next Generation.

La titular del Departament d’Economia i Hisenda ha escoltat les demandes dels empresaris d’Igualada i ha assegurat que “el Govern de Catalunya i jo com a consellera estem compromesos amb Igualada i l’Anoia, volem que sigui un territori amb més oportunitats, amb més fortalesa econòmica”. “Treballem per crear riquesa, activitat econòmica i també per captar inversions per Igualada”, ha assegurat. La consellera també ha explicat que “és molt important que el Govern pugui aprovar els pressupostos” perquè inclouen eines i recursos que són “imprescindibles” per afrontar l’actual context econòmic i que repercutiran positivament a l’Anoia.

Vergés: “Anirem a buscar empreses perquè s’instal·lin a Igualada”
Per la seva banda, la candidata d’ERC a Igualada, Alba Vergés, ha defensat la necessitat “d’ajudar molt més per part de l’ajuntament a les empreses d’Igualada, ser al seu costat i posar-els-hi les coses fàcils” així com ha afirmat que “és important consolidar el teixit empresarial que ja tenim i alhora també anar a buscar i captar noves inversions per Igualada”. “Igualada no pot seguir vivint d’autocomplaença i cofoisme, necessitem apostes decidides que generin oportunitats a la ciutat, però el govern municipal actual ni ho fa ni ho farà”, ha afirmat.

En aquesta línia Vergés ha anunciat que anirà a buscar empreses perquè “s’instal·lin i creïn ocupació a Igualada”. També ha posat molt èmfasi en la lluita per aconseguir “un transport públic de qualitat” i això, inevitablement, implica “el tren ràpid cap a Barcelona”. “Durant els 12 anys de govern de Marc Castells, l’alcalde ni tan sols ho ha reivindicat”, ha lamentat.

Mas Guix: “Som al costat d’Igualada, l’Alba té fil directe amb mi per treballar plegades per generar més oportunitats econòmiques”
Finalment la consellera d’Economia ha assegurat que “som i serem al costat d’Igualada i de l’Anoia” i ha explicat que “l’amiga i companya Alba Vergés sap que sempre tindrà les meves portes obertes, pot comptar amb mi per treballar per una ciutat amb més oportunitats econòmiques i amb més riquesa”.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Portada: Torna la Mostra Igualada plena del millor teatre familiar

Torna la Mostra Igualada plena del millor teatre familiar. Un total de 30 espectacles repartits en 12 escenaris de tota la ciutat. El certamen...

El repàs de la setmana amb les notícies més llegides a veuanoia.cat

Com cada dijous, fem el repàs de les notícies més destacades dels darrers sis dies a veuanoia.cat. L’anoienc Jordi Ros guanya la Kings League davant més...

Detingut l’home que va atracar a punta de pistola un banc a Hostalets de Pierola

El passat 24 d'octubre un home va assaltar amb una pistola una entitat bancària de CaixaBank als Hostalets de Pierola. Els fets que van...

Últimes notícies