24 de desembre de 2019

SecXop deParranda s’estrena al Teatre de l’Aurora dins el Cicle Km.0.

Divendres 27 i diumenge 29 de desembre el Teatre de l’Aurora viurà l’estrena de de SecXop, el nou espectacle de la companyia anoienca deParranda dins el Cicle Km.0. Aquest cicle també acollirà el 3 i 4 de gener Passa volant…reciclant! de la companyia Tot Circ, que també oferirà un taller de circ cada dia en finalitzar la funció.

A SecXop, una parella de pallassos han comprat un local on hi podran representar els seus espectacles. Es tracta d’una botiga de joguines, però les “joguines” són una mica estranyes. A més, hi ha un altre problema: el públic és a punt d’arribar! La companyia deParranda estrena un nou i divertit espectacle teatral on tracta l’educació sexual per a nens i nenes abordant temes com la cosificació, els nuclis familiars, les diferents orientacions relacioafectives, els complexes, o el tracte amb tacte. Amb un llenguatge planer, escenes divertides i situacions teatrals de riure com ja és habitual en els espectacles d’aquesta companyia.

Cicle Km.0: companyies professionals anoienques de teatre familiar
El Cicle Km.0, que celebra la seva cinquena edició, és un projecte impulsat pel Teatre de l’Aurora amb la col·laboració de les companyies professionals de teatre familiar de l’Anoia, amb l’objectiu de donar més visibilitat i apropar al públic els seus espectacles i el seu treball creatiu. Amb aquesta voluntat, el cicle Cicle Km.0, a part de mostrar les creacions de les companyies professionals de teatre familiar de la comarca, també les vol donar a conèixer de portes endins, organitzant diverses activitats paral·leles, com tallers, visites guiades, exposicions i altres activitats.

El Cicle Km.0. compta amb la col·laboració de les companyies: 2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona); Cia. La Mandarina (Igualada); deParranda (Igualada); Farrés brothers i cia (Igualada); La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous); Teatre Nu (Sant Martí de Tous) i Tot Circ (Copons). Vuit companyies professionals de l’Anoia, que es dediquen principalment als espectacles familiars, amb experiència, prestigi dins el sector i amb espectacles de qualitat.

Horari i venda d’entrades
Les representacions de SecXop, tindran lloc divendres 27 i diumenge 29 de desembre a les 18 h. Les entrades 8 € i 6 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: