Sant Jordi al cicle inicial dels Maristes
S

3 de maig de 2017

Els alumnes de Cicle Inicial de l’escola Maristes Igualada hem viscut una setmana de Sant Jordi al·lucinant! Sabíeu que el drac de Sant Jordi vivia a Montblanc i era un gran cuiner? I que la princesa era més valenta que el mateix cavaller Sant Jordi, i va acabar ajudant al drac en el seu restaurant, la Cova del Drac? Sí, els alumnes de primer hem llegit i conegut aquesta versió de la història de Sant Jordi que han escrit els autors de “Vivim del Cuentu”. Però a part d’això també hem escrit poesia, hem fet un drac, un punt de llibre… i moltes coses més que ens han fet passar una setmana de Sant Jordi d’allò més divertida… I el millor, la representació de la Mònica Torras d’aquesta meravellosa història.

Ah! Però no tot acaba aquí! Els alumnes de segon, a més d’haver creat una auca, hem conegut a l’escriptor Josep Gòrriz i la història de la Sandra, una noia esbojarrada que aprèn a anar en bicicleta sense rodetes i que es converteix en “La reina de la bicicleta”, sense oblidar que coneix el Manel, el conillet blanc,… i altres amics! Tot en un petit poble del Pirineu. I també han descobert moltes coses de Sant Jordi.

El millor de tot, que ho han pogut fer gràcies a l’ajuda d’alguns dels millors amics que pots fer a la vida: els llibres. Sempre esperant-te fidels per quan vulguis que t’expliquin la seva història. No importa si trigues molt o poc en visitar-los. Ells sempre t’obren el seu cor per explicar-te les millors i més esbojarrades aventures de gent meravellosa que t’acompanyaran tota la vida!

Dracs, cavallers, princeses, reis, noies ciclistes, punts de llibres, poesia, auques, escriptors, actrius teatrals, redaccions, roses, llibres….. Què més es pot demanar per viure un Sant Jordi 2017 tan fantàstic?

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?