Rubió celebra aquest cap de setmana la 2a edició del Festivart

16 de setembre de 2021
Aquest dissabte 18 de setembre, arriba el 2r Festival d’Arts Escèniques de l’Alta Anoia que se celebra a Rubió, el Festivart.
La segona edició compta amb un programa cultural de teatre, circ i música per a totes les edats. L’esdeveniment començarà a dos quarts de sis de la tarda amb el taller de circ a càrrec de la Cía. Panettone Brothets. Per tal de participar-hi, caldrà utilitzar gel hidroalcohòlic.
A les set de la tarda tindrà lloc l’espectacle “Jonny Tres Vueltas” de la Cía. Chocochurry, un espectacle visual, màgic i amb molt d’humor de malabars i clown. Seguidament a dos quarts de nou del vespre serà el torn del sopar concert amb la banda calafina de música d’arrel, The Buckets Brothers. Tothom qui vulgui sopar, hi haurà servei de menjar i beure a càrrec de food trucks i del mateix bar del Local Social de Rubió.
Finalment, a les deu del vespre, l’espectacle “Quan no tocàvem de peus a terra” de la Cía. Circ Pistolet tancarà la jornada, amb les acrobàcies de l’Enric Petit i Tomàs Cardús.
Els actes es faran al Pla de Rubió, al costat del Local Social, i per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a la web de l’Ajuntament www.rubio.cat
Serà obligatori l’ús de mascareta durant tot el festival i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic per participar a les activitats.
Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta