El Rec.014 tanca amb més de 120.000 visitants i un dissabte de rècord

118
Les cues van ser habituals durant tot el dissabte.
Les cues van ser habituals durant tot el dissabte.

Per setè any consecutiu el Rec.0 Experimental Stores esdevé èxit de públic i acull més de 120.000 visitants en els quatre dies que ha durat l’esdeveniment. En espera de les dades oficials, podem dir que dissabte ha superat en escreix l’afluència de públic de totes les anteriors edicions del Rec.0.

Visitants d’arreu del país han vingut al barri del Rec d’Igualada per aprofitar l’enorme quantitat de moda ubicada en les velles adoberies a preus radicals mentre gaudien d’una gran oferta cultural i d’oci. Tant les grans marques com els dissenyadors independents, han estat testimonis d’aquesta afluència de gent i expressen el seu entusiasme per poder formar part d’un projecte ja ben consolidat. Sobretot, els dissenyadors emergents, valoren molt positivament el contacte directe amb el client final.

Les Food-Trucks van tornar a ser un reclam gastronòmic.
Les Food-Trucks van tornar a ser un reclam gastronòmic.

El Rec Street Food ha jugat un paper clau en aquest sentit, esdevenint un festival gastronòmic en sí mateix, amb la oferta de food trucks, més de 35 en aquesta edició, i dels restauradors de qualitat en un espai nou, el pop up bar. Els patis de food trucks s’han omplert de gastrònoms ocasionals aprofitant les grans estones de Sol, que ens ha acompanyat els quatre dies.

L'escenari Movistar va acullir diverses actuacions durant tota la fira.
L’escenari Movistar va acollir diverses actuacions durant tota la fira.

Més enllà de la moda, al Rec.014 hem gaudit d’una extensa oferta musical i artística, en els quatre escenaris repartits per tot el circuit. Xarim Aresté, Inspira, Aspre, són alguns dels grups musicals que han vist plens els seus espais. Hem gaudit de les presentacions de llibres, com el de la Natza Farré a l’espai Somiatruites. I ens hem delit amb el recital de poesia d’Enric Casasses i Josep Pedrals, en un dels espais industrials més insòlits del barri.