19.7 C
Igualada
Dilluns, 2 octubre 2023

Un article de

Premi per una cervesa igualadina al Barcelona Beer Challenge
P

El passat dissabte 29 de Maig de 2021, dues cerveseres igualadines (Cervesa Els Minairons i La Lenta) van ser premiades amb una medalla d’or als prestigiosos premis Barcelona Beer Challenge.

La medalla la van guanyar en l’estil Mixed Fermentation Sour Beer (Cervesa àcida de Fermentació mixta) gràcies a la cervesa Brett & Peach Ale, la primera de la sèrie col·laborativa Les Barricades del Rec.

El projecte de Les Barricades del Rec, de Cervesa Els Minairons i La Lenta, es tracta d’una sèrie de cerveses envellides en barrica. En el cas de la guanyadora, la Brett & Peach Ale, es una cervesa envellida durant un any en barrica de Merlot amb prèssecs de l’Ordal, per després passar un altre any de guarda en ampolla. Una cervesa àcida, amb tocs de prèssec, caràcter de fusta i campiona en el seu estil.

Cerveses produïdes i envellides al barri de Rec d’Igualada, amb etiqueta també de disseny local, obra del conegut dissenyador igualadí Xavi Mula, establert al mateix barri del Rec.
Desde Els Minairons i La Lenta ens asseguren que aquest guardó els ha donat forces per continuar amb el projecte. La cooperació entre cerveseres, un format molt habitual en el món de la cervesa artesana, té premi.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🚲 #IGUALADA El projecte del nou carril bici, presentat a Madrid en un ple de la Federació Espanyola de Municipis 👉https://ow.ly/sn1c50PR0Vu

✍️ "@marccastells ha explicat els projectes d’entorn i vida saludable que ha implementat a Igualada"

🏞️ #AnoiaTurisme aposta per una estratègia comuna de treball del sector 👉https://ow.ly/H2oJ50PR0Gs

#turisme #comarca