2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

Comencen les obres de millora d’un pont de la BV-2135 a la Torre
C

Publicitat

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres de millora de contenció del pont de la carretera BV-2135 de Capellades a Vilanova d’Espoia, sobre el torrent del Masnou, al terme municipal de la Torre de Claramunt. Les obres tenen per finalitat millorar la comoditat i la seguretat viària amb la renovació dels sistemes de contenció i les capes d’aglomerat existent, així com de la senyalització horitzontal i vertical en aquest punt.

L’actuació, que compta amb un pressupost de 167.479 euros i un termini d’execució de dos mesos, inclou el reforç de la plataforma del pont amb una llosa de formigó armat que proporciona major resistència estructural als voladissos, necessari per encastar-hi amb seguretat les noves barreres, que seran substituïdes per unes de noves que complexin amb la normativa de seguretat vigent. Així mateix, també s’estendrà una nova capa d’aglomerat asfàltic sobre la nova llosa de formigó i es pintaran les marques viàries i nous senyals verticals.

En aquests punt la carretera BV-2125, l’accés al pont venint de Capellades és després d’un revolt de 90º a l’esquerra que va ser objecte de millora recentment, amb una secció tipus existent d’una plataforma de vuit metres distribuïda en dos carrils de 3,17 metres, vorals de 0,30 metres i zones per a barrera de contenció de 0,53 metres a cada costat. El desnivell entre la calçada del pont i el fons del torrent és de 12 metres.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies