“Mare terra”, de La companyia del príncep Totilau es podrà veure dijous i divendres al Teatre de l’Aurora

25

Tot sovint els nens i nenes fan preguntes com per què crema el sol? Com és que ja no hi ha dinosaures? Per què surt lava dels volcans? Per què el cel és blau? Com és que no cau la lluna? Com és que la mare té un germanet a la panxa? Per què em surt sang si em faig mal? Abans de ser a la planxa de la mare, on era jo? Aquestes mateixes preguntes són les que es fa el Bernat, el protagonista del nou espectacle de La companyia del príncep Totilau.En Bernat, una nit quan s’adorm, es troba uns personatges sorprenents que construeixen una carpa de circ i li donen resposta per a totes les seves preguntes amb una història plena de titelles i objectes que prenen vida.

Mare Terra, el nou espectacle de La companyia del príncep Totilau, fa un repàs cronològic a la història del Planeta Terra a través d’una fascinant història i amb un llenguatge planer i entenedor, acompanyat d’una banda sonora de luxe: Les Quatre Estacions de Vivaldi.

Activitat paral·lela: En companyia de Titelles

Al llarg dels deu anys de trajectòria de La companyia del príncep Totilau, han acumulat més d’una seixantena de titelles. N’hi ha de totes les tècniques i estils: bunrakus, titelles de guant, de taula, muppets… Alguns han servit per escenificar Shakespeare, d’altres poesia catalana i d’altres contes populars. La companyia us convida a visitar el seu local d’assaig a Sant Martí de Tous el divendres 4 de gener a les 12 hores. La visita està inclosa al preu de l’entrada. Per participar a l’activitat cal reservar l’assistència a l’activitat escrivint a info@teatreaurora.cat. L’aforament està limitat a 50 persones per ordre de reserva

Funcions, horaris i venda d’entrades de l’espectacle i de la visita guiada

Les representacions de Mare Terra, de La companyia del príncep Totilau tindran lloc dijous 3 i el divendres 4 de gener, a les 18 h. Les entrades 8 € i 6 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

La visita En companyia de titlles es durà a terme el divendres 4 de gener a les 12 hores al Casal de Tous (Carrer Indústria – Sant Martí de Tous). L’entrada a l’espectacle inclou la visita.