L’Igualada Rigat planta cara al Reus però els punts s’escapen

18 de març de 2019

Derrota de l’Igualada Rigat en el seu retorn a la competició regular després de la dolorosa eliminació a les World Skate Europe Cup. Els de Ferran López no van poder superar al Reus en un partit on van oferir una bona imatge i que podria haver caigut de qualsevol banda.

Els arlequinats van avançar-se al marcador amb un gol matiner de Sergi Pla al minut 2. La rèplica del reusencs no va trigar a arribar, amb una diana de Marc Julià en una jugada de falta directa per una targeta blava a Sergi Pla. La igualtat es va trencar al marcador però no a la pista amb un gol de Cristian Rodríguez quatre minuts més tard.

La primera part es va mantenir equilibrada fins al minut 21, que va embogir el partit. En menys de 60 segons, es va passar d’un 2 a 1 a un 3-3. Primer va empatar Jordi Méndez (2-2); en la jugada següent, després del servei inicial, Tiago Rafael anotava el tercer del Reus (3-3); i amb una passada de Roger a Bars a Méndez, també després del servei inicial, aquest feia el 3 a 3 amb el que es va marxar al descans.

A la represa, un gol als deu segons de Cristian Rodríguez va tornar a avançar als locals. El gol va deixar estabornit a l’Igualada Rigat, que va patir per la pressió del Reus i Elagi va haver d’intervenir en diverses ocasions. Passats els 10 primers minuts, l’equip va tornar a entrar en el partit i va generar ocasions no només per empatar, també per guanyar-lo. L’equip va ser intens. Tot i això, no va trobar recompensa i Marc Julià va fer més grans les distàncies amb un gol a falta de vint segons pel final.