L’Igualada HC vol tancar l’any amb una victòria davant l’Alcoi

16
Els igualadins celebren un dels gols en el partit amb el Caldes. Foto: Joan Guasch.

L’Igualada juga aquest dissabte l’últim partit del 2017. Serà al Pavelló de Les Comes a les 20:30 hores del vespre i el rival, serà el PAS Alcoi. Els arlequinats arriben després d’un gran triomf a la pista del Reus i els alcoians, d’una derrota a casa davant el Lloret, tot i que ha fet una bona temporada i és novè amb 17 punts, tres menys que l’Igualada.

Serà una jornada important per perfilar quins equips jugaran la Copa del Rei, competició on l’Igualada té números d’entrar. Liceo, Barça, Noia, Reus i Lloret, l’organitzador, són els cinc equips que ja s’han assegurat la plaça. L’Igualada, el Lleida, el Vendrell, el Girona, l’Alcoi es jugaran les tres places restants.

L’Igualada podria assegurar-se la plaça si guanya a l’Alcoi i el Girona perd divendres contra el CH Palafrugell, ja que llavors s’allunyaria a cinc punts dels gironins i a sis del propi Alcoi, a falta de només un partit per acabar la primera volta, que determina els vuit classificats.

El tècnic de l’Igualada, Ferran López va explicar després del partit del Reus que farien un únic entrenament dijous, amb sessió de vídeo inclosa. “Sortirem a guanyar”, va concloure l’entrenador de Sant Sadurní. Els arlequinats no van poder comptar amb César ‘Tety’ Vives pel partit de dimarts, a causa d’un procés febril. El club està pendent de la millora del català-holandès, que si evoluciona favorablement, podrà jugar.