L’Igualada HC suma la cinquena victòria consecutiva davant el Caldes

23 d'abril de 2018

Els arlequinats es van apuntar un nou triomf a la Torre Roja, la complicada pista del CH Caldes i no coneix la derrota des del passat 3 de març, quan va guanyar per 1 a 4 a la pista de l’Asturhockey. Els igualadins van recuperar-se del gol inicial d’Alexandre Acsensi i van saber patir per preservar el resultat a la segona part. Amb aquesta victòria, l’Igualada Rigat és 6è amb 41 punts, a només tres del 5è i a cinc del 4t.

El partit va començar amb un gol dels locals als 26 segons i un registre de faltes contrari a l’Igualada elevat; abans del minut 10 de joc, els igualadins ja sumaven cinc faltes en contra. De manera progressiva, l’Igualada va recuperar-se i va jugar en busca del gol de l’empat, cada vegada més merescut. El premi va arribar al minut 15, mitjançant Sergi Pla, que ja suma 21 gols aquesta temporada. El de Vic va aprofitar un servei ràpid de falta per quedar-se sol davant de Cesc Campor i batre’l.

Després de l’empat, els arlequinats només van necessitar tres minuts més per posar-se per davant al marcador. Al minut 18, Jordi Méndez aconseguia caçar una pilota morta a l’àrea per fer el definitiu 1 a 2. El canterà de l’Igualada ja suma 10 gols en lliga aquest curs.

El Caldes podria haver empatat a pocs minuts del descans després d’una falta directa per una targeta blava que va veure Tety Vives. Xavi Rovira es va encarregar d’executar-la però Elagi Deitg va aturar el xut inicial i el rebot. Al descans, el resultat era 1-2 favorable a l’Igualada.

La segona part va ser molt lluitada, amb un joc més físic per la pressió del Caldes, que buscava el gol amb insistència. La teranyina defensiva de l’Igualada Rigat va fer efecte una jornada més i el marcador no es va moure. Els arlequinats continuen sent el tercer equip menys golejat.

El pròxim partit de l’Igualada és diumenge 29 d’abril contra el líder de la competició, el FC Barcelona.