2 de gener de 2019

La tarda de la Cavalcada de Reis, zones blaves gratuïtes a Igualada

Les zones blaves d’Igualada seran gratuïtes la tarda del proper dissabte, 5 de gener, per la celebració de la Cavalcada de Reis. D’aquesta manera, només serà obligatori el tiquet de control entre les 9 i les 13h. A partir d’aquella hora, durant la tarda del mateix dissabte i tot el diumenge dia 6, l’estacionament a les zones blaves serà gratuït. L’obligatorietat del tiquet de control es recuperarà en el seu horari habitual a partir del dilluns, dia 7 de gener.
D’altra banda, el mateix 5 de gener, el servei de bus urbà de la Conca d’Òdena, corresponent als municipis d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui, finalitzarà el seu servei aproximadament a les 18h.
La darrera expedició serà a les 17h pel que fa a la LC1 des de l’Hospital, a les 16:50h pel que fa a la LC2 des del carrer Lecco i a les 16:15h a la LTV també des de l’Hospital. Pel que fa a la LTM, l’última expedició sortirà a les 16:15h des de Santa Margarida de Montbui. Aquestes últimes expedicions poden patir alguna alteració en el seu recorregut en cas que coincideixin amb la comitiva dels Reis.
L’esdeveniment implicarà també afectacions de trànsit i estacionament que es poden consultar a l’apartat “Avisos” del web www.igualada.cat.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: