7.1 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

La pràctica de la meditació ens dóna consciència en cada moment
L

Publicitat

Dedicar-te un temps per escoltar-te és potser un dels reptes més importants que tenim les persones en els temps que corren. Encara més quan la velocitat del canvi ens genera un extra d’angoixa, per tant un estancament de la nostra pròpia energia que ens fa sentir-nos adolorits, molestos i mancats de creativitat.

Som cos, ment i ànima. I quan t’inicies en la meditació aprens a desbloquejar el teu cos. A escoltar la teva ment i connectar amb la teva ànima.

Amb la meditació ajudes que aquesta energia retinguda o estancada circuli, i et permet en aquest primer moment prendre consciència de com estem, gràcies a les pràctiques de respiració i pranayama.  El pranayama és un terme sànscrit que significa “control de la respiració”. Prana fa referència a l’energia vital, l’aire, la respiració i la vida. Ayama significa disciplina, control.

Però és amb l’entrenament i la constància que trobis les claus per incorporar els beneficis d’una bona respiració i relaxació que t’obre les portes a viure de manera conscient i equilibrada cada situació de la nostra vida.

Ens costa connectar amb la nostra part interna, i pot ser que hi hagi persones que creuen que no té valor aquest moment personal, i és perquè la desconeixem.

Ningú ens ensenya a trobar-la i entendre-la. La meditació és un pont entre la teva consciència i el descobriment de la teva força interna de la quietud mental que et permet veure les coses de manera més lògica. No importa el nom que li vulguis donar, però conèixer-la és conèixer-te.

La meditació és el fluir de l’energia: la meditació és la finalitat del yoga i practicar-lo és una oportunitat.

Més que entendre-ho és experimentar-ho.

T’esperem a les nostres classes de meditació a Sâdhana Centre de Yoga.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies