La Fundació Pinnae obre una nova convocatoria d’ajuts per a projectes socials a la Vegueria Penedès
L

22 de març de 2018
Foto: Caterina Tallón.

La Fundació Pinnae ha presentat avui la seva primera linia d’ajuts d’Impuls Social pel Territori per donar suport a projectes d’ajuda destinats a les persones, col·lectius més vulnerables i que donin resposta als reptes socials de la nostra societat. La dotació total serà de 100.000 euros i es busquen aquells projectes que es desenvolupin a les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, El Baix Penedès i el Garraf. Amb l’obertura d’aquesta línia d’ajuts a projectes socials, des de la Fundació Pinnae es vol posar en valor el compromís adquirit amb el teixit social més vulnerable del nostre territori, aportant recursos per pal·liar la pobresa i la marginació més pròxima i sovint poc visibilitzada.

Martí Solé, President de la Fundació Pinnae, ha destacat que amb l’obertura de la convocatòria “iniciem un camí nou dins de la Fundació Pinnae, que esperem que puguem repetir en els pròxims anys i cada any vagi en augment”. 
Antoni Gistau, Director Tècnic de la Fundació Pinnae, ha remarcat el llegat solidari  amb els projectes d’ajuda que té en marxa l’entitat fidel amb el seu mandat, i ha animat a totes les organitzacions solidàries “a enviar els seus projectes per tal de posar el nostre gra de sorra per ajudar el territori”.   

Finalment en la roda de premsa ha intervingut Walter González, Cap de l’àrea d’avaluació, Voluntariat i Tercer Sector de Consultoria i estudis de la Fundació Pere Tarrés, que ha traslladat als mitjans de comunicació la il·lusió de la Fundació Pere Tarrés per col·laborar en aquest projecte, que “s’ha intentat fer el més fàcil possible per les entitats perquè hi puguin participar”.

La convocatòria per rebre els projectes s’obre del 3 al 30 d’abril i les propostes es poden fer arribar a través de la pàgina web www.pinnae.cat/convocatories. Aquesta línia d’ajuts està dirigida a projectes nous o de continuïtat liderats per entitats no lucratives o entitats de l’economia social. D’entre tots els projectes, la Fundació Pere Tarrés, entitat reconeguda i amb una llarga experiència en aquest tipus d’accions, portarà a terme la selecció dels projectes més adequats.

L’aportació màxima de la Fundació Pinnae per a cadascun dels projectes que finalment esdevinguin guanyadors s’ha previst de 25.000€ i no podrà representar més del 80% del cost total del projecte. El fet que les propostes siguin de menor import permetrà donar cobertura a un major nombre de projectes. Les sol·licituds que es poden presentar han de tenir com a objectiu la intervenció social, adreçant-se prioritàriament a persones en situació de pobresa o en risc d’exclusió social, persones en situació de malaltia, persones amb discapacitat i/o problemes de salut mental, persones grans i persones amb necessitats sòcio-educatives.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta