Ja es pot sol·licitar el transport escolar pel proper curs

0
238

Les famílies residents en municipis de la comarca de l’Anoia que tinguin fills i filles estudiant en centres educatius d’altres municipis ja poden sol·licitar per al proper curs, si ho desitgen, el servei de transport escolar que ofereix el Consell Comarcal.

L’ens comarcal té l’obligatorietat de garantir aquest servei als alumnes d’ensenyament obligatori, i és gratuït quan els alumnes han d’escolaritzar-se fora del seu municipi de residència, és a dir, Transport Obligatori. En canvi, en els casos de Transport No Obligatori, els alumnes no s’han de desplaçar fora del seu municipi i per tant, les famílies hauran de pagar el servei. El mateix passa amb el Transport Postobligatori per als estudis de batxillerat i cicles formatius quan són fora del municipi de residència.

Per demanar el servei de transport, les famílies interessades ho poden fer al web www.anoia.cat, del 17 de juny al 19 de juliol. El procediment es pot completar íntegrament de forma telemàtica, des d’un ordinador o dispositiu mòbil.

Aquesta tramitació l’ha de fer la família directament i, per això, el Consell Comarcal ha creat un manual d’instruccions molt entenedor, que permet resoldre dubtes i que es pot descarregar al mateix web. Tot i això, per a la resolució de qualsevol dubte, es pot contactar al telèfon 93 805 15 85, extensió 327, o al correu electrònic transport@anoia.cat.

Compartir