Comença l’Estenedor, un projecte sostenible i solidari a Tous

6 de maig de 2024

Divendres 10 de maig a les 7 de la tarda tindrà lloc la inauguració de L’Estenedor, a Sant Martí de Tous. L’Estenedor és una iniciativa comunitària i sense ànim de lucre, destinada a la venda de roba de segona mà amb finalitats solidàries, sostenibles i de promoció del comerç i de la cultura de Sant Martí de Tous.

Mitjançant la venda de roba de segona mà, L’Estenedor vol promoure la sostenibilitat, fomentant la reutilització de la roba i la reducció dels residus tèxtils. Els ingressos que s’obtinguin es destinaran a iniciatives solidàries que promoguin la inclusió social i el suport a col·lectius vulnerables. L’Estenedor també neix amb la voluntat de promocionar el comerç local de Sant Martí de Tous així com donar a conèixer la cultura i els esdeveniments culturals, festius i populars que enforteixen el teixit social del municipi.

Neix de la iniciativa privada i es constitueix en forma d’associació sense ànim de lucre, formada per un grup de persones de Sant Martí de Tous pertanyents a diferents àmbits laborals, amb inquietuds socials, que de manera voluntària donen part del seu temps al projecte.

L’Estenedor obrirà tots els divendres de 5 a 8 de la tarda i els dissabtes de 10 del matí a 1 del migdia al Carrer Carretera número 38 de Sant Martí de Tous. Es pot seguir l’activitat al compte d’Instagram @l_estenedor i a la pàgina web https://lestenedor.cat/

Comparteix l'article:

Deixa un comentari