El CF Igualada fa un pas de gegant per la permanència amb una victòria contra el Joanenc (3-0)

Els jugadors del CF Igualada celebren un gol contra el Joanenc.
6 de maig de 2024

Victòria balsàmica pel CF Igualada masculí dissabte contra un rival directe per la permanència a Primera Catalana. Els blaus es van imposar per 3-0 al Joanenc en un partit que els igualadins van dominar des del primer minut.

La primera part va ser una declaració d’intencions dels d’Edu Berrocal. Amb una pressió i un domini gairebé total, Gulias va obrir la llauna al minut 11 amb una definició a sang freda per fer l’1-0. Amb el gol, les oportunitats locals es van multiplicar. A falta de 5 minuts pel descans, el juvenil Aleix Marí va marxar en velocitat del seu defensor per fer el segon gol dels blaus. El mateix Marí va provocar l’expulsió d’un jugador rival just abans del descans, després de rebre una falta contundent.

A la represa, els igualadins van continuar amb el domini del joc. Amb el control total per part de l’Igualada, Etido va sentenciar el matx al minut 64. El jugador igualadí va regatejar el porter rival per rematar a plaer i posar el punt i final al partit. Amb el 3-0, el conjunt local es va dedicar a mantenir el control de la pilota i sumar 3 punts, que s’hauran de fer bons en les dues últimes jornades de lliga.

La setmana que ve, duel contra el segon classificat

El CF Igualada tindrà un desplaçament complicat a casa del Martinenc el proper cap de setmana. L’equip barceloní, segon a la classificació del Grup 2 de Primera Catalana. En la primera volta del campionat, els blaus van ser capaços de treure un empat a 3.