La UD San Mauro ja és equip de la Lliga Elit després de golejar al Tàrrega (0-4)

Els grocs s'han proclamat campions del Grup 2 de Primera Catalana quan encara falten dues jornades per tancar el campionat

Els jugadors de la UD San Mauro abans de començar el partit.
6 de maig de 2024

La UD San Mauro estarà entre els 16 equips participants en la Lliga Elit catalana la propera temporada. L’equip anoienc va aconseguir el campionat i l’ascens directe aquest diumenge davant del Tàrrega amb un contundent 0-4. Els grocs necessitaven sumar 1 punt per assegurar el campionat i, tot i el resultat final, van haver d’esperar a la segona part per obrir la llauna i fer-se amb la victòria. A més, l’equip anoienc arribava al partit sense ser campió matemàticament com a conseqüència de la victòria del Martinenc el dia anterior.

En la primera part els de Jesús Milán no van poder trobar porteria, tot i els repetits intents i oportunitats dels quals van disposar. El matx va arribar al seu equador amb un empat a 0 que, si bé valia als visitants, no assegurava la tranquil·litat total. Però la situació va canviar radicalment només començar la segona part.

En el minut 47, Eric Copoví obria la llauna per posar el 0-1 i començar a aplanar el camí. El partit seguia obert, amb oportunitats pels locals ben resoltes pels grocs. Tot i intentar-ho, els del barri de Sant Maure no van poder fer el gol de la tranquil·litat fins el minut 70, obra del capità Bernat Benito. Amb els locals cedint terreny, la UD San Mauro va continuar assetjant la porteria local. Caballé va estavellar una pilota al pal a 13 minuts pel final i, quan en faltaven 10, Marc Andreu va sentenciar fent el 0-3. Ja al minut 89 de partit, Caballé va trobar el premi del gol que el pal li havia negat minuts abans. Amb el 0-4 final, l’alegria es va desfermar entre els jugadors i l’staff tècnic maurista; la UD San Mauro ha fet història.