19.7 C
Igualada
Dilluns, 2 octubre 2023

Receptes de cuina

Coulant de xocolata

En una nova entrega de les receptes de cuina del Mercat de Casa i Sara Chef, aquesta setmana us portem unes postres per llepar-se'n el dits: coulant de xocolata. Aquesta n'és la recepta. Ingredients: -Xocomel: Crema de cacau -150gr de xocolata negre -150gr de mantega -100gr de sucre -4 ous -90gr de farina -Mantega i cacau en...

Pasta fresca amb salsa carbonara

En una nova entrega de les receptes de cuina del Mercat de Casa i Sara Chef, aquesta setmana us portem un dels plats típics, pasta fresca amb salsa carbonara. Aquesta n'és la recepta. Ingredients per la pasta fresca: (2 persones) -200gr de farina - 2 ous -sal i oli. Ingredients per la salsa carbonara: (2 persones) -100gr...

Carpaccio de carbassó amb formatge i olivada

Nova recepta de Mercat de Casa i Sara Cheff. Aquesta setmana toca Carpaccio de carbassó amb formatge i olivada. Ingredients (2 persones) -1 carbassó -100gr de formatge de cabra -15gr de pinyons Per la vinagreta: -100gr de tomàquets xerris -1/2 ceba tendra -Suc de 1/2 llimona Per l'olivada: -100gr d'olives negres -1/2 tomàquet ratllat -Oli d'oliva, i sal.   View this post on Instagram   A post shared...

Tiramisú

Nova recepta de Mercat de Casa i Sara Cheff. Aquesta setmana toca Tiramisú. Ingredients: -350ml de cafè -500gr de mascarpone -100ml de nata per muntar -2 ous -80gr de sucre -20 melindros -30gr de cacau en pols -1 raig de ratafia.   View this post on Instagram   A post shared by La Veu de l'Anoia 🗞🎗 (@veuanoia)  Procediment: 1. Separem les clares dels...

Pizza napolitana d’espinacs, formatge de cabra, mel i nous

Ingredients Massa per 3 pizzes: -500g farina de força -320g aigua -1g llevat -10gr sal -20gr oli oliva Condiments: -6 tomàquets -Espinacs frescos -Formatge de cabra -Formatge mozzarella -Nous -Mel -Oli d’oliva, sal Procediment: 1. En un bol hi afegim tota la farina i deixem un forat al mig. 2. Posem l'aigua al forat que hem fet i el llevat. Ho remenem amb una cullera fins...

Crema de porro, poma i avellana

Ingredients: - 5 porros - 4 pomes golden - 1 patata - 1 grapat d'avellanes torrades (al gust) - Oli d'oliva - Un raig de vi blanc - Sal   View this post on Instagram   A post shared by La Veu de l'Anoia 🗞🎗 (@veuanoia) Procediment: 1. Rentem i tallem a trossets petits els porros. 2. Ho aposem a l'olla de cocció...

Falafel i salsa de iogurt

Seguim amb les receptes de @sara.cheff i @mercatdecasa! Aquesta setmana, Falafel i salsa iogurt! Per fer el falafel -500 g de cigrons secs -1 ceba -2 dents d'all -1 cullerada sopera de farina de blat -Julivert -Coriandre -1 cullerada de cafè de: ·Pebre vermell (dolç o picant segons el gust) ·Pebre negre ·Comí en pols ·Canyella ·Sal -3 cullerades soperes d'oli d'oliva Per la...

Salsa romesco

Un dels plats típics de començaments d'any son els calçots i no hi ha millor manera per acompanyar-los que la salsa de Romesco. A continuació us en presentem la nostra recepta. Ingredients: -10 tomàquets -1 llesca de pa torrat -250g d'ametlla torrada -1/2 cebaça d'all (1 si és petita) -3 o 4 nyores (1 cullerada...

Bunyols de calçots amb salsa romesco

Comencem les noves receptes de Mercat de casa de la mà de la Sara Solé, avui toquen els bunyols de calçots amb salsa romesco. Cal donar les gràcies a la Sara per la seva predisposició i creativitat, de ben segur que us portarem moltes més receptes. Recepta extreta del llibre...

L’enquesta

Fes-te subscriptor/a!

Horoscop

el + llegit