El Restaurant-refugi de La Tossa torna a obrir portes

La recuperació del servei de restaurant a La Tossa és una gran notícia pel desenvolupament econòmic d’aquest emblemàtic indret turístic montbuienc

9 d'abril de 2024

Coincidint amb els dies festius de la passada Setmana Santa va reobrir el Restaurant La Tossa de Montbui. Durant els dies festius diferents persones van triar aquest servei ubicat a La Tossa com a lloc de lleure i gaudi, amb un emplaçament i unes vistes privilegiades.

El restaurant-refugi de La Tossa de Montbui va estar en funcionament des de l’any 2013 i fins l’arribada de la covid-19 de forma regular. Els efectes de la pandèmia, molt importants en l’àmbit de la restauració, van impossibilitar que es poguès restablir el servei durant els darrers mesos. Durant els darrers mesos es va realitzar la pertinent licitació del administrativa del servei de bar-restaurant amb resultats positius.

El Restaurant La Tossa de Montbui està ubicat a l’antic refugi situat al costat de l’ermita, el qual es va remodelar i es va inaugurar inicialment l’any 2013. La recuperació del servei de restaurant a La Tossa és una gran notícia pel desenvolupament econòmic d’aquest emblemàtic indret turístic montbuienc.

Sespera que l’oferta gastronòmica derivada de la reobertura del refugi-restaurant pugui rellançar un espai amb un gran potencial turístic, i que també és referent a la Conca d’Òdena com a espai d’interès cultural, geològic, esportiu, religiós, mediambiental i històric

Fins al 12 de maig, exposició “Instants”, de Maite Franquesa, a La Tossa de Montbui

Cal recordar que fins al diumenge 12 de maig es pot veure a La Tossa de Montbui l’exposició “Instants”, de Maite Franquesa. La mostra inclou obres que combinen textos i elements naturals que aconsegueixen una gran qualitat artística i estètica. En aquesta exposició els textos i poesies que han servit d’inspiració a l’artista són de Joana Raspall.

Es pot visitar aquesta mostra tots els diumenges de 10.30 a 14 hores. Està ubicada a la Sala d’Exposicions del Punt d’Informació de La Tossa de Montbui.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta