6 d'agost de 2021

Humans de l’Anoia: Jordi Rabell

Foto: Cesc Sales

JORDI RABELL

Nascut el juny del 81, sóc fill d’un igualadí i una “granaína”.
Des de ben petit em vaig sentir atret per la ciència, fet que em va portar a graduar-me en Física a la UAB i des de fa deu anys treballo en un departament de recerca i investigació per la Generalitat.

M’agrada el cinema, la fotografia i m’apassiona viatjar. Practico la màgia en el meu temps lliure i gaudeixo d’espectacles com els de Juan Tamariz.

El vòlei ocupa gran part del meu temps. El vaig descobrir amb 16 anys a l’Igualada Vòlei Club i d’una manera o altra sempre hi he estat vinculat, fins al punt de formar part de la junta directiva i actualment ser el vicepresident de l’entitat.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
L’Anoia és la comarca amb menys contaminació lumínica de l’Estat (i d’Europa posats a imaginar). Se’ns ha oblidat què significa gaudir de la foscor, poder seure en una cadira i mirar el cel en plena nit, gaudir de les constel·lacions i planetes, observar la via làctia… i sense veure les molestes cúpules de llum artificial en què les ciutats ens tenen acostumats.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: