8.2 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Humans de l’Anoia: Jordi Marcè Calzada
H

Publicitat

JORDI MARCÈ CALZADA

Igualadí de naixement, tinc 25 anys, soc advocat i, actualment, professor investigador predoctoral a la Universitat Pompeu Fabra.

Des que el vaig descobrir a la universitat, el dret m’apassiona i ara investigo en l’àmbit del dret patrimonial i dels mercats financers. Concretament, la meva tesi versa sobre els mecanismes de protecció als consumidors en contractes de crèdit celebrats a través de plataformes digitals. També tinc la sort d’impartir docència en altres àmbits com el dret de danys.

El teletreball sobrevingut m’ha permès tornar a viure a Igualada després de set anys a Barcelona. Aquí, he pogut participar en la creació de l’Igualada City un projecte realment il·lusionant en el que hem elaborat un joc de taula únic i per la nostra ciutat.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
“A partir del curs vinent, es començarà a impartir el Grau en Dret al Campus Universitari d’Igualada, que es consolida com a centre de referència en l’ensenyament superior.”

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies