8.6 C
Igualada
Diumenge, març 26, 2023

Humans de l’Anoia: Arelis Rojas

ARELIS ROJAS

Soc l’Arelis, encara que em diuen Carol; soc veneçolana nascuda el 1988. Vaig emigrar a Catalunya, concretament a Vilanova del Camí fa 6 anys amb les meves dues nenes. Aquí em va tocar viure un càncer i enfrontar-lo amb les millors energies i això, suposo, et fa créixer.

Emigrar és un procés difícil, la nostàlgia no marxa; estar sola en un país amb dos infants és complicat; però ha estat el meu motor per a impulsar-me a aconseguir les meves metes i ser una ciutadana amb valors sòlids i que aportin a la meva comunitat.

Vaig estudiar Administració i Educació inicial; però actualment treballo per a Espai Gastronomia, encarregant-me d’una bella masia en Rubió i gestionant noces i esdeveniments; ha estat un canvi important als meus coneixements però inavaluable. La satisfacció de fer el dia més important d’una parella realitat i veure com es constitueix una nova família sota els llaços d’amor, és molt bonic. Sento que estic envoltada d’éssers humans increïbles. L’Anoia m’ha permès créixer i veure créixer a les meves nenes; envoltats de veïns integrals.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
El Rec, amb activitats artístiques, tallers, teatres, cursos, balls. Que es converteixi en la zona juvenil i artística de la comarca. El lloc on gaudir festivals, exposicions; que els nens creixin amb aquest amor i respecte pel nostre entorn.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

El Pla Comarcal de les Persones Grans, amb objectius fins el 2027

El Consell Comarcal de l’Anoia ha acollit l’acte de presentació del Pla Comarcal de les Persones Grans, el document que recull i s’exposa les...

Calonge de Segarra disposa de nou dipòsit per a l’arxiu municipal

L’arxiu municipal de Calonge de Segarra ha estrenat un nou dipòsit a la primera planta de l’edifici reformat de l’Ajuntament. L’antic dipòsit, ubicat a...

Demà dilluns arriba la 19a cantata escolar, amb més de 600 cantaires

Demà dilluns, 27 de març, l’alumnat de 4t de primària de les escoles igualadines es trobarà de nou a la pista d’hoquei de les...

Últimes notícies