4 de febrer de 2023

Humans de l’Anoia: Arelis Rojas

ARELIS ROJAS

Soc l’Arelis, encara que em diuen Carol; soc veneçolana nascuda el 1988. Vaig emigrar a Catalunya, concretament a Vilanova del Camí fa 6 anys amb les meves dues nenes. Aquí em va tocar viure un càncer i enfrontar-lo amb les millors energies i això, suposo, et fa créixer.

Emigrar és un procés difícil, la nostàlgia no marxa; estar sola en un país amb dos infants és complicat; però ha estat el meu motor per a impulsar-me a aconseguir les meves metes i ser una ciutadana amb valors sòlids i que aportin a la meva comunitat.

Vaig estudiar Administració i Educació inicial; però actualment treballo per a Espai Gastronomia, encarregant-me d’una bella masia en Rubió i gestionant noces i esdeveniments; ha estat un canvi important als meus coneixements però inavaluable. La satisfacció de fer el dia més important d’una parella realitat i veure com es constitueix una nova família sota els llaços d’amor, és molt bonic. Sento que estic envoltada d’éssers humans increïbles. L’Anoia m’ha permès créixer i veure créixer a les meves nenes; envoltats de veïns integrals.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
El Rec, amb activitats artístiques, tallers, teatres, cursos, balls. Que es converteixi en la zona juvenil i artística de la comarca. El lloc on gaudir festivals, exposicions; que els nens creixin amb aquest amor i respecte pel nostre entorn.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: