Gairebé 200 persones van participar a la Cursa solidària amb l’objectiu de recollir joguines a Piera

26

cursa-solidaria-organitzada-per-exilio-motero-veuanoiaAmb 2 recorreguts, un de 5 quilòmetres i una caminada familiar de 2, va tenir lloc aquest esdeveniment que va combinar esport, natura, conscienciació i solidaritat. L’organització, que va facilitar samarretes commemoratives als primers participants, va agrair especialment la col·laboració de l’empresa Carlos Ejío Ferros i Soldadura que es va ocupar de l’avituallament, el Club Ciclista Piera que va estar pendent del recorregut i a la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Piera.

Precisament, en l’entrega de trofeus, a banda de la regidora Maite Guzmán, hi va assistir l’alcalde Jordi Madrid, Neus Núñez (participant) i els regidors de l’oposició Javier Perellón i Francisco Ibáñez.

Una botifarrada popular va tancar la jornada al Gall Mullat (punt d’inici i final) en una cursa que es va viure sota un temps gairebé primaveral, amb molt bon ambient i que va recaptar al voltant de 200 joguines que van directes a la campanya de Reis d’enguany.