Els Moixiganguers donen 2.000 quilos de menjar al Banc de Queviures d’Igualada

85

Aquest dilluns 25 de febrer els Moixiganguers d’Igualada van lliurar el Premi Solidari del Baròmetre Casteller al Banc de Queviures d’Igualada. Aquest premi el concedeix el Baròmetre Casteller a aquelles colles que aconsegueixen pujar per primera vegada als castells de 8, 9 o 10 pisos.

Durant el 2018, els Moixiganguers han estat l’única colla que ha fet el salt als 9 pisos, gràcies al 3 de 9 amb folre descarregat al Concurs de Castells de Tarragona. Així, doncs, enguany el premi cedit per Gallina Blanca ha tingut un sol destinatari i ha consistit en 1500 tetrabrics d’un litre de Caldo Gourmet i en uns altres 1500 de 300 ml de crema de carbassa. En total són dues tones de menjar que la colla igualadina ha decidit donar al Banc de Queviures d’Igualada que ha agraït la donació que els permet ampliar la reserva d’uns productes amb molta sortida al banc social.

Els participants en l’entrega han felicitat als Moixiganguers per l’assoliment dels castells de 9 i Georgina Ciupag, responsable de l’àrea solidària del Baròmetre, ha destacat la feina que les colles castelleres fan en l’àmbit social. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells també ha agraït la donació i Oriol Solà, president dels Moixiganguers, i Jordi Moreno, cap de colla, s’han mostrat molt satisfets de poder realitzar una acció solidària cap a la ciutat, que sempre hi és per fer pinya amb la colla.