20.8 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

El PP d’Igualada presenta la llista

Un article de

El PP d’Igualada presenta la llista
E

La setmana passada el Partit Popular va concretar la candidatura a Igualada per a les properes eleccions municipals. Acompanyaran a l’alcaldable Joan Agramunt com a núm. 2: Miquel Marcé Prats, 3: Nati Parra, 4: Martí Llenas, 5: Montserrat Martínez, 6: Raquel Aguilar, 7: José Juan Sierra, 8: Sònia Alcantara, 9: Joan Palomeque, 10: Tània Exparis, 11: José Daspenas, 12: Ana Grau, 13: Millan Martínez, 14: Rosa Delgado, 15: Joan Riba, 16: Cristina González, 17: Manuel Feliu, 18: Amparo Bravo, 19: Andrés Navarrete, 20 : Pilar Seuba i tanca el núm. 21 l’exregidor i exdiputat al Parlament de Catalunya l’igualadí Pere Calbó.

Agramunt va manifestar que “és una candidatura que té experiència en la gestió municipal” i va remarcar la joventut dels números dos i tres de la llista, de Miquel Marcé de 35 anys i que ja ha estat regidor a l’Ajuntament de Calaf i de la Nati Parra de 31 anys.
Amb el lema “Volem fer més gran Igualada, Volem una Igualada més gran”, destaquen les propostes de “fomentar i facilitar l’accés al mercat d’habitatge en règim de lloguer social tenint dotació pressupostària en 4 anys per adquirir, remodelar, reformar i construir habitatges de lloguer, apostar per el projecte de gran superfície industrial a Òdena per tal d’atraure empreses al nostre entorn, millorar les infraestructures viàries i ferroviàries, així com les polítiques de comerç de proximitat incidint en l’especialització del petit comerç, promoció econòmica amb mesures per afavorir més la contractació, reduir la pressió fiscal al igualadins, i aconseguir un Pla Urbanístic que sigui viable econòmica i socialment”.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Editorial | 🏨 Més estudis… i més lloguer 👉https://ow.ly/JNpJ50PR0Ph

✍️"L’escassedat d’oferta i l’altíssima demanda comporta, lògicament, preus desmesurats."

🎓L’ @ajigualada i la @UdL_info, en converses per a nous estudis universitaris de #Medicina, #Dret i #Psicologia 👉https://ow.ly/cXWt50PR1tP

Tot plegat permetria arribar a la xifra de 1.500 estudiants universitaris a mitjà termini, al voltant del 2030