28 de juny de 2024

El Ple de l’Ajuntament d’Igualada rebutja per unanimitat la pujada de tarifes proposada per Aigua de Rigat

El Ple de l’Ajuntament d’Igualada, reunit en sessió extraordinària i urgent, ha rebutjat per unanimitat la proposta de noves tarifes presentada per l’empresa Aigua de Rigat, que implicava un augment de fins el 9% dels preus. El govern liderat per Marc Castells va anunciar dijous el seu posicionament contrari a la pujada del rebut.

El portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, ha expressat el seu vot contrari i ha retret al govern la “falta d’actualització de tarifes des del 2017” i la “poca proactivitat del govern” en els darrers anys.

David Prat, d’Esquerra Republicana, ha demanat “coherència política” al govern municipal. Prat ha explicat que “els motius pels quals Aigua de Rigat vol apujar el rebut són els mateixos que donava el govern municipal per pujar els impostos el passat mes d’octubre”.

Pau Ortínez, de Poble Actiu, ha celebrat el consens en contra de la pujada, que “per fi es pugui debatre de l’aigua després de 9 anys”, i ha defensat “l’aposta per una gestió pública de l’aigua, tal com es fa en ciutats similars a Igualada”.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: