4.4 C
Igualada
Dijous, 7 desembre 2023

Un article de

El Pla de Torruella i Sant Genís ja tenen aigua a les seves llars
E

Publicitat

Des de feia nou dies els veïns de la urbanització Pla de Torruella, situada en el terme de Jorba al llindar amb el d’Igualada, no disposaven de servei d’aigua a les seves llars. Per acabar-ho d’adobar, fa un parell de dies, un equip de Taller Àuria Cooperativa (TAC) que feien tasques a la zona va rebentar una conducció d’aigua que dona servei al nucli de Sant Genís, que també es va quedar sense subministrament.

La situació dels veïns era caòtica: havien de dutxar-se a casa de familiars o amics, feien servir l’aigua de la piscina, havien de comprar desenes de garrafes d’aigua als supermercats, o accedir als vestidors del camp de futbol municipal de Jorba per a la higiene personal…

Ahir, divendres, durant la tarda, l’Ajuntament de Jorba va reunir els veïns per donar explicacions sobre la situació. A la trobada, el consistori va comunicar que “es compromet a la millora del circuit de l’aigua de la urbanització del Pla de Torruella, ja que està en molt males condicions”. Segons l’informe de l’avaria “s’han trobat 2 taps de calç que obstruïen el pas de l’aigua.” Amb tot, els veïns del Pla de Torruella, així com els de Sant Genís, van recuperar aigua a les seves cases ahir al vespre.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies