El Monbus Igualada trenca la ratxa de victòries a Saragossa
E

25 de març de 2019

Amb sis victòries consecutives, el Monbus CB Igualada viatjava a Saragossa per seguir la ratxa victoriosa que els mantindria al capdavant de la classificació. L’Anagan Olivar és sempre un rival complicat, format per joves talents, amb l’objectiu de fer-se un lloc al primer equip del Tecnyconta Zaragoza.

El desplaçament passava factura als de l’Anoia i el primer quart acabava amb un 31-15 pels locals. Al segon quart, els igualadins es situaven i es refeien per ajustar el marcador. Amb un parcial de 14-24 s’arribava al descans amb 45-39 al marcador.
Els visitants seguien amb el mateix guió que el segon quart per aconseguir un nou parcial a favor de 18-29. Amb aquest parcial, l’Igualada s’avançava a l’electrònic que mostrava el 63-68 al final del tercer quart.

Després de remar i remar per posar-se per davant al marcador, els de l’Anoia van arribar justos al final de partit i el parcial a l’últim quart va ser de 13-7 a favor dels aragonesos que acabarien enduent-se el matx 76-75.

Derrota que col·loca als igualadins de nou a la tercera plaça de la classificació. A falta de quatre partits, encara està tot per decidir i cada jornada serà una final el que resta de temporada. El Monbus C. B. Igualada rebrà, el proper dissabte 30 de març a les 17:45, el Tenea – C.B. Esparreguera.

Fitxa tècnica

Monbus C.B. Igualada: Miki Stobart (12), Sergi Carrión (0), Miquel Benito (0), Edu Burgès (5), Jordi Torres (14), Carles Fons (22), Jaume Torres (4), Pau Camí (0), Toni Lamolla, Alex Matencio, Edu Tejero (14), Roger Pérez (4).