8.2 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Tres forners de Piera, condemnats a 1 any de presó pel soroll del seu forn
T

Publicitat

Els tres responsables de la panificadora de Piera han estat condemnats a 12 mesos de presó i una multa de 93.000 euros d’indemnització per un delicte contra el mediambient. Durant cinc anys, entre 2007 i 2012, els veïns d’aquest obrador de pa van patir els sorolls de la seva maquinària i les conseqüències de dues fugues de gasoil. Així ho explica El Periódico, que ha tingut accés a la sentència del Jutjat Penal número 1 de Barcelona.

Els tres acusats eren els administradors solidaris de l’empresa que gestionava l’obrador, que tenia quatre forns, a més de diverses màquines. La sentència del jutjat barceloní detalla que la casa veïna de la panificadora “es va veure greument afectada pels forts sorolls”, que anaven, sense parar cap dia de la setmana, de vuit de la tarda fins a les sis del matí.

La policia local de Piera va poder comprovar en diverses ocasions que el forn generava més soroll del permès i l’Ajuntament va arribar a iniciar un expedient sancionador. La sentència, també afegeix que “els acusats van decidir no adoptar les mesures correctores” per tal d’evitar aquests sorolls, tot i saber “en tot moment” les molèsties que causaven als veïns, que ja patien diverses danys com fatiga crònica.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies