El Monbus CB Igualada perd a Alpicat amb una mala segona meitat

30 de març de 2021

CB ALPICAT 66
MONBUS CB IGUALADA 64

El Monbus CB Igualada disputava el passat dissabte 27 de març la 12a jornada del grup C-1 de lliga EBA. Els igualadins venien de guanyar en l’anterior jornada a l’AD Torreforta, i en aquesta ocasió tocava visitar a l’Alpicat.

El partit començava igualat, els igualadins anotaven a bon ritme però no aconseguien frenar al conjunt lleidatà, que va sortir molt intens des del primer minut. S’arribava al final del primer període amb el resultat de 20-19. El segon quart seria de domini anoienc que, imperials des del 6,75, situarien un parcial de 8 a 19 per marxar a la mitja part amb un 28 a 38.

L’inici del tercer període seguiria sent pels igualadins que a mitjans d’aquest quart aconseguien incrementar l’avantatge fins als 16 punts de diferència. Els últims cinc minuts d’aquest període i els 10 del següent es girarien les tornes. Els locals amb defenses molt intenses que els permetrien córrer i amb encert des de la línia de 3 aconseguirien girar el marcador deixant als igualadins amb només 26 punts anotats (i un sol triple) després de la represa del partit per endur-se l a victòria amb un marcador final de 66 a 64.