21.4 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

El Mercat d’Antiguitats recupera el format a dues bandes
E

Després de molts mesos d’haver de celebrar el Mercat d’Antiguitats en un sol costat de l’espai central del Passeig Verdaguer per evitar aglomeracions, finalment aquest proper diumenge 27 de març es recupera el format tradicional amb exposició a dues bandes i s’escurça el recorregut, ja que les parades es concentraran entre els carrers Sant Magí i Sant Vicenç.

Com cada darrer diumenge de mes, el Mercat d’Antiguitats, col·leccionisme, art i artesania, organitzat per Fira d’Igualada, aplegarà aquest proper diumenge antiquaris, brocanters, col·leccionistes, artesans i venedors de material vintage d’arreu de Catalunya que faran les delícies dels amants de les antiguitats i del col·leccionisme que acudeixen a la cita mensual a Igualada per vendre, per comprar o per fer intercanvi de materials entre els mateixos expositors.

La mostra estarà instal·lada de 9h del matí a 14h del migdia. L’organització recorda que, en cas de concentració de visitants, és obligatori l’ús de mascareta.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca