El CF Igualada renova el cos tècnic i fitxa els primers jugadors per la propera temporada

206

El CF Igualada segueix treballant en la temporada 2020/21 i com a pal de paller del projecte, segueix confiant amb en Marc Cabestany com a entrenador del primer equip Masculí de 3a Divisió,  acompanyat d’en Toni Pajuelo en la preparació física.

Es tracta d’un pas per apostar en la continuïtat de la bona labor portada a terme en aquest 2020. La propera temporada l’equip vol expressar energia i fermesa tant a dins com a fora del terreny de joc.

Marc Cabestany explica quin és el seu objectiu: “estem treballant per confeccionar una plantilla amb un grup de jugadors que il·lusiona a l’afició. Un club històric com l’Igualada, què és capital de comarca, ha de consolidar-se a 3a Divisió. El primer repte serà deixar l’Igualada a la categoria, però treballarem per fer un pas endavanat a la classificació. Volem un equip unit i sòlid amb un estil propi, però adaptable. Hem de ser capaços de competir sempre i contra tots. Treballarem incansablement per fer de l’Igualada un conjunt amb personalitat i ambició. La situació actual ens obligar a planificar de forma diferent l’inici dels entrenaments. Cal protegir els jugadors, tant en l’aspecte físic com emocional.”

Dos anoiencs, primers fitxatges de la propera temporada
Una vegada confirmada la permanència a Tercera Divisió, el Primer Equip Masculí ha començat a preparar la pròxima temporada. El conjunt blau, ja ha anunciat dos fitxatges de luxe per la temporada 2020/21.

El primer a ser presentat va ser el migcampista Bernat Benito. El jugador Santa Margarida de Montbui és un reforç de primer nivell que arriba procedent del CE Manresa, on ha sigut un dels pilars de l’equip.

Per altra banda, també s’ha confirmat la tornada d’un jove igualadí de 19 anys, l’Arnau Cuadras. El lateral dret ha tancat la seva etapa de Futbol Base, encadenant cinc temporades consecutives al CF Damm. L’Arnau donarà aire fresc, esforç i entrega a l’equip.