Roger Bars renova amb l’Igualada Rigat fins el 2021
R

11 de maig de 2020

Roger Bars renova el seu contracte amb l’Igualada Rigat per una temporada més, fins al juny de 2021. Així, el jugador de Vilanova del Camí continuarà un any més al primer equip igualadí. Bars, de només 21 anys, va debutar a l’OK Lliga amb l’Igualada la temporada 2015-2016 en edat juvenil. Des de llavors, s’ha mantingut de manera regular com un jugador de la primera plantilla i s’ha convertit en una peça important per tots els entrenadors que ha tingut.

El vilanoví va començar a patinar amb només dos anys a l’escola de les Escolàpies de l’Igualada i als 4 anys ja va passar a l’escola de l’Igualada, on ja hi ha sumat diversos títols com el Campió de Catalunya Benjamí al 2010, subcampió de Catalunya Juvenil al 2016 i al mateix any, el de campió d’Espanya Juvenil.

La present temporada ha estat especialment complicada pel jove jugador, que el passat mes de setembre, en el partit que enfrontava l’Igualada Rigat amb el Lloret, es va trencar la mandíbula. La greu i dolorosa lesió el va mantenir apartat de les pistes durant dos mesos.

Aquesta és la segona renovació que anuncia l’Igualada Rigat per la temporada 2020-2021, després que es confirmés la continuïtat del tècnic Francesc Linares.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?